To get some experience as a video content creator, I started @nextcloud_academy. It's inspired by explaining basic things to my in-laws over the phone. The channel will have short videos with step-by-step tutorials that you can show to people who are new to #Nextcloud.
I'm starting by showing how to set up an automatic backup of your photos and videos on #Android. (Bear with me, it's the first video I've ever put together 🙈 ).
https://vhsky.cz/w/vir1iWwNPcEF9Z4VuMM7dy
=> More informations about this toot | More toots from sesivany@vivaldi.net
@sesivany @nextcloud_academyky.cz @vhsky přišli jste na to, proč nejde např. v Newpipe zvuk? Už jsem chtěl koukat na několik věcí a pokaždé to stejný. Buď pustím jako background a je zvuk a ne video nebo video a bez zvuku :)
=> More informations about this toot | More toots from kepi@mas.to
@kepi @vhsky Dost pravděpodobně ze stejnýho důvodu, proč nejde zvuk v #AntennaPod - je oddělenej audio a video stream a klienti s tim moc nepočítaj.
Stejnej problém s tím má třeba #Friendica
Každopádně, pokud to u @sesivany a u tebe ne, zkontroloval bych, jestli máš NewPipe aktuální
=> More informations about this toot | More toots from schmaker@schmaker.eu
@schmaker @kepi @vhsky Ne, tak jsem se díval na video, které bylo ve skutečnosti odjinud. S těmi, které jsou přímo na Vhsky, to nejde. Asi z toho důvodu, který uvádíš.
=> More informations about this toot | More toots from sesivany@vivaldi.net
@sesivany @schmaker @vhsky já to právě předtím zaznamenal, jen jen doufal, že se už povedlo vyřešit a je to něco u mě. Jiné peertube instance s tím mají taky trable?
=> More informations about this toot | More toots from kepi@mas.to
@kepi @schmaker @vhsky jedná se o tento problém:
https://github.com/TeamNewPipe/NewPipe/issues/11601
Jde o to, ze Peertube umí rozdělit video a audio jen pár měsíců. Klientům bude chvíli trvat se tomu přizpůsobit. Já bych se toho dál držel. Šetří to místo a lidi můžou poslouchat jen audio.
=> More informations about this toot | More toots from sesivany@vivaldi.net This content has been proxied by September (3851b).Proxy Information
text/gemini