Společnost #Meta maže příspěvky, když se uživatelé zmíní o #Pixelfed.
Ale to nás nezastaví! Dnes se registrovalo dalších 6 nových uživatelů a už brzy nás bude na https://pixelfed.cz skoro 1000!
[#]opensource #fediverse
=> More informations about this toot | More toots from archos@mastodon.arch-linux.cz
@archos
Not bad, ale pokud bych si upřímně něco přál, je to funkční naplněná alternativa YouTube - už se tam vůbec nedá bejt...
=> More informations about this toot | More toots from schmaker@schmaker.eu
@schmaker Na YT reVanced / microG je to zatím pohoda bez reklam...
Na mobilu teda. Desktop adblock zatím většinu reklam takY pochytá.
@archos
=> More informations about this toot | More toots from OttovonWenkoff@mastodonczech.cz
@archos @OttovonWenkoff Mně jich prolézá stále víc a upřímně - vlastně mě to nebaví se tim prokousávat už jen proto, co mi jejich algoritmus cpe za ptákoviny...
RE: schmaker.eu/objects/c83e3896-1…
@schmaker @archos @OttovonWenkoff Čím blokuješ? Skrz uBlock Origin (ve Firefoxu) mi neproleze nic. 🤷♂️
=> More informations about this toot | More toots from Razemix@mamutovo.cz
@archos @OttovonWenkoff @Razemix AdBlock ultimate - pouští toho minimum .. nicméně pak člověk občas přeleze k jinýmu kompu a je to k poblití 😀
A to ignoruju tu úplně debilní algoritmickou nabídku videí ve stylu "mužů, co nenávidí ženy"
Zbavil jsem se Facebooku, zbavuju se GMailu a jednoho dne....
@schmaker @archos @OttovonWenkoff @Razemix YouTube už jen přes NewPipe a Pipeline (https://flathub.org/apps/de.schmidhuberj.tubefeeder).
=> More informations about this toot | More toots from sesivany@vivaldi.net
@sesivany @schmaker @archos @OttovonWenkoff @Razemix Nevím jak komu, ale zrovna pipeline mi YT video nenajde a můžu se třeba rozkrájet. To už je lepší použít rovnou nějakou piped instanci.
=> More informations about this toot | More toots from smoon@mamutovo.cz This content has been proxied by September (3851b).Proxy Information
text/gemini