Ancestors

Toot

Written by Nikolakis Junior 🦊 on 2025-02-02 at 04:25

Το καράβι έχει μπατάρει παιδιά και μετά την συνέντευξη του Κυριακου , ένας ένας οι αρουραίοι αφού φάγανε τα τρόφιμα στα αμπάρια ,πηδάνε στη θάλασσα .Δε θα να φαγωθούν μεταξύ τους γιατί τηρούν την ομερτά , αλλά θα κάνουν τα πάντα για να μην τους φάνε τα ψάρια . Ελα όμως που έχει φουσκώσει η θάλασσα και αρχίζει και δένει το κύμα , θα τους γλυτώσει ο καπετάνιος η θα κόψει τη λέμβο και θα την κάνει βουβά ; Καλημέρα ναυάγια !

=> More informations about this toot | More toots from nikolakisjunior@kafeneio.social

Descendants

Written by Luise_Radicio on 2025-02-02 at 04:44

@nikolakisjunior

Μακάρι, αλλά νομίζω ότι είσαι πολύ αισιόδοξος. Όχι για την κατάσταση του κυβερνητικού πλοίου, αλλά για το μέγεθος και το είδος της τρικυμίας. Νομίζω ότι, όταν έρθει η ώρα, το κάθε κυματάκι θα κοιτάξει να βρει το δικό του "απάνεμο λιμανάκι" και η θαλασσοταραχή θα κοπάσει...

=> More informations about this toot | More toots from Luise_Radicio@mstdn.social

Written by Nikolakis Junior 🦊 on 2025-02-02 at 04:47

@Luise_Radicio είδωμεν , αλλά δε γίνεται κάθε φορά να γλιστράς .. ειδικά με τέτοιο αίμα στα χέρια ..

=> More informations about this toot | More toots from nikolakisjunior@kafeneio.social

Written by Luise_Radicio on 2025-02-02 at 04:51

@nikolakisjunior

Ελπίζω να πάει ο κόσμος να ψηφίσει, η αποχή είναι που τους δίνει τόση δύναμη...

=> More informations about this toot | More toots from Luise_Radicio@mstdn.social

Written by Nikolakis Junior 🦊 on 2025-02-02 at 07:37

@Luise_Radicio ο κόσμος στις μέρες μας είναι άρτο και θέαμα . Μέχρι εκεί , του ρίχνουν και ένα ξεροκόμματο πως τάχα μου έχει ελευθερία και μπορεί να ξεγελάσει και το σύστημα και αυτό είναι . Μέχρι εκεί .

Written by Luise_Radicio on 2025-02-02 at 07:45

@nikolakisjunior

Στη μια μου δουλειά, το ένα τρίτο περίπου είναι οργανωμένοι σε σωματεία και κόμματα, στην άλλη κανείς και όχι μόνο αυτό, βρίζουν το σύστημα, αλλά κανείς δεν πάει να ψηφίσει!

Written by Πάνος Δ. on 2025-02-02 at 08:08

@Luise_Radicio@mstdn.social Εμένα το τελευταίο πάντως δεν μου φαίνεται ασυνεπές, οι εκλογές είναι κομμάτι του συστήματος. @nikolakisjunior@kafeneio.social

=> More informations about this toot | More toots from panos@electricrequiem.com

Written by Nikolakis Junior 🦊 on 2025-02-02 at 08:13

@panos @Luise_Radicio

Στην Ελλάδα η αποχή καθορίζει το αποτέλεσμα , αφού τα κομματόσκυλα θα πάνε να ψηφίσουν ο κόσμος να χαλάσει και πατάνε στην αποχή του απλού λαού που δεν θέλει να ασχοληθεί γιατί κουράστηκε. Εχει και αυτό την τιμωρία του όμως. Κομμάτι του συστήματος ναι αλλά και πάλι ο κόσμος έχει μια σφαίρα να ρίξει και την ρίχνει στον αέρα .

Written by Πάνος Δ. on 2025-02-02 at 08:17

@nikolakisjunior@kafeneio.social προσωπικά πλέον θεωρώ τη συμμετοχή στις εκλογές παροχή συναίνεσης και γι'αυτό δεν συμμετέχω. Η "σφαίρα" που θα με ενδιέφερε να ρίξω είναι ενάντια σε όλο το σύστημα, και συμμετέχοντας στις εκλογές του θεωρώ ότι κατά βάση κάνω το αντίθετο. Ξέρω ότι δεν φέρνει από μόνη της η μη συμμετοχή την κατάρρευση του συστήματος, αλλά σίγουρα δεν τη φέρνει η συμμετοχή. @Luise_Radicio@mstdn.social

=> More informations about this toot | More toots from panos@electricrequiem.com

Written by gettie (:neogettie_floof: arc) :OwOid: :verified_neko: :neocat_flag_ace: :neocat_flag_nb: on 2025-02-02 at 08:21

@panos να σου πω, σε αυτούς που σου λένε ότι "με την αποχή στις εκλογές βασικά δέχεσαι όποιον βγαίνει" ή άλλα τέτοια, πως αντιδράς; Απλά για να ξέρω τι θα απαντήσω την επόμενη φορά...

@Luise_Radicio @nikolakisjunior

=> More informations about this toot | More toots from getimiskon@fedi.getimiskon.xyz

Written by Πάνος Δ. on 2025-02-02 at 09:27

@getimiskon@fedi.getimiskon.xyz μη σου πω μαλακίες, κι εγώ τα έλεγα κάποτε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που θα κάνει κάποιο να καταλάβει, γιατί οι αντιλήψεις μας για το πολιτικό σύστημα, πώς συμμετέχουμε στα κοινά κλπ συνήθως είναι βαθιά ριζωμένες. Εμένα τουλάχιστον μου πήρε πολύ καιρό και πολλή σκέψη για να μετακινηθώ σ'αυτό. @Luise_Radicio@mstdn.social @nikolakisjunior@kafeneio.social

Written by Πάνος Δ. on 2025-02-02 at 07:56

@Luise_Radicio@mstdn.social @nikolakisjunior@kafeneio.social θα ψηφίσουν, θα ψηφίσουν, μην αγχώνεστε...

=> View attached media

Written by Nikolakis Junior 🦊 on 2025-02-02 at 07:59

@panos Ε ναι , τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια. Πανο , τι άλλο να κάνουμε ; Αν δεν αντιλαμβάνεται την δυστυχία στην πλάτη του και δεν βλέπει το μέλλον των παιδιών του εσύ και εγώ θα τους ξυπνήσουμε ; Εδώ βρωμάει η ανάσα φτωχια και σου λέει θα δώσω στον ΚΥΡΙΑΚΟ να με επαναφέρει στην μεσαία τάξη . Να μην μιλήσω για τους φιλοβασιλικούς , αν αύριο βάλουν υποψηφιότητα βασιλιάδες θα πάνε να τους βγάλουν 1ο κόμμα.

Written by Ξένο Δελτίο on 2025-02-02 at 05:24

@nikolakisjunior@kafeneio.social Όσο δεν υπάρχει αντιπολίτευση, δηλαδή οργανωμένα πολιτικά αλλότρια συμφέροντα, δεν κινδυνεύει απο τίποτα. Σίγουρα αντιλαμβάνονται όμως οτι ειναι η τελευταια τετραετία και αυτο θα τους κανει πιο ασύδοτους. Το θέμα ειναι που θα κάτσει η μπίλια για την διαδοχή στο τελος...Όσοι πιστεύετε στις εκλογές ας μη σας χαλασω το όνειρο αλλά για ολους τους υπολοιπους ειναι θεμα επιχειρηματικών-μαφιοζικων συμφερόντων με την συνδρομή της δημοσιοκαφριλας και την διεθνή συγκυρία που θα έχει διαμορφωθεί τότε. Μάλλον όμως η δεξια μας τελειωσε...ζήτω η ακροδεξιά 😔

=> More informations about this toot | More toots from foreignbulletin@social.dromografos.report

Written by tsadilas on 2025-02-02 at 07:29

@foreignbulletin @nikolakisjunior οι εκλογές έχουν σημασία. Αλλά όχι μόνο αυτές. Και τα κινήματα παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο. Αν πέσουν από κίνημα έχει σημασία

=> More informations about this toot | More toots from tsadilas@libretooth.gr

Proxy Information
Original URL
gemini://mastogem.picasoft.net/thread/113932392698472328
Status Code
Success (20)
Meta
text/gemini
Capsule Response Time
435.415136 milliseconds
Gemini-to-HTML Time
6.162388 milliseconds

This content has been proxied by September (3851b).