Κάτι μου λέει ότι αν ανακοίνωνε σήμερα υποψήφιο ΠτΔ ο Κούλης δε θα ήταν ο Τασούλας
=> More informations about this toot | More toots from sakiscartoons@kafeneio.social
@sakiscartoons να δούμε τα άλλα κόμματα αν θα τον ψηφίσουν...
=> More informations about this toot | More toots from baskin@kafeneio.social
@baskin @sakiscartoons είπαν όχι μέχρι στιγμής.
=> More informations about this toot | More toots from Dimitris_@kafeneio.social
@sakiscartoons γιατί;
=> More informations about this toot | More toots from foufoutos@kafeneio.social
@foufoutos γιατί νομίζω ότι θα πρότεινε ένα πρόσωπο που δε θα όξυνε την ήδη δύσκολη γι αυτόν συγκυρία,τουλάχιστον ουδέτερο σε σχέση με τα Τέμπη
=> More informations about this toot | More toots from sakiscartoons@kafeneio.social
@sakiscartoons Ο Μητσοτάκης και το περιβάλλον του που τον καθοδηγεί θα αντιμετωπίσει δυσκολίες μόνο αν στραφούν εναντίον του οι εκδότες και οι ολιγάρχες.
Όσον αφορά στον ΠτΔ είχε δυο επιλογές, ή να προτείνει κάποιον/α ευρύτερης αποδοχής ή να συσπειρώσει το κόμμα του, διάλεξε το δεύτερο.
Το κάθαρμα είναι τόσο ανάλγητο που δεν επηρεάζεται από τραγωδίες σαν τα #Τέμπη
=> More informations about this toot | More toots from foufoutos@kafeneio.social
@foufoutos μια κωλοδιαδικασία είναι η ανάδειξη ΠτΔ για ένα θεσμό της πλάκας που όμως αν στραβώσει μπορεί να ρίξει κυβέρνηση,δε νομίζω ότι θέλουν μπερδέματα.
Keep it simple να τελειώνουμε
=> More informations about this toot | More toots from sakiscartoons@kafeneio.social This content has been proxied by September (3851b).Proxy Information
text/gemini