Ancestors

Written by harce on 2025-01-22 at 14:32

[#]InPost właśnie zamiast dostarczyć moją przesyłkę wysłał ją z powrotem do Hongkongu, twierdząc, że odmówiłem jej odebrania (bez żadnego kontaktu) i nic się nie da zrobić.

=> More informations about this toot | More toots from harce@mastodon.social

Toot

Written by harce on 2025-01-29 at 14:04

[#]InPost właśnie odrzucił moją reklamację na fakt, że kurier zamiast dostarczyć paczkę wbił, że odmówiłem jej przyjęcia i odbił z powrotem do Hongkongu.

Brzmi to jak LLM z instrukcją "przyjmij zgłoszenie, poczekaj tydzień, odrzuć", ale podpisała się pod tym Małgorzata Sendor.

Poinformowano mnie, że skoro kurier tak mówi to tak było. Następnego dnia pewnie dla picu na moje pytanie kiedy dostawa odpisał, że kto inny dostarczy moją paczkę? Chociaż fakt, on ewidentnie nie...

#nierzetelnyKurier

Descendants

Written by harce on 2025-01-29 at 14:15

Czekam na telefon, który miał zastąpić mój obecny uszkodzony prywatny. Najpierw ekipa od FLX1 się ociągała z wysyłką, potem odbił go inpost, obecnie chyba zgubił spedytor, który miał go zawrócić z powrotem do polski. Szlag mnie zaraz trafi.

Chyba będę musiał oddać obecny do serwisu i wysłać inpostowi rachunek, bo jednak miesiąc bez sprawnego telefonu to trochę za długo, a ostatnie 1,5 tygodnia i kolejne diabli wiedzą ile to ich dzieło.

Proxy Information
Original URL
gemini://mastogem.picasoft.net/thread/113912018115738415
Status Code
Success (20)
Meta
text/gemini
Capsule Response Time
256.286696 milliseconds
Gemini-to-HTML Time
0.802676 milliseconds

This content has been proxied by September (3851b).