Ancestors

Toot

Written by aura s on 2025-01-26 at 13:13

kun olin verikokeessa nössö ja katsoin poispäin käsivarteen menevästä neulasta niin hoitaja ivaili 'ai haluat siis välttää sen näkemistä KAIKIN KEINOIN?' häh?? en tiiä ei tää mun mielestä kovin äärimmäiseltä keinolta tunnu että käytän niskan lihaksia suunnatakseni silmäni muualle

=> More informations about this toot | More toots from angstonautti@mastodontti.fi

Descendants

Written by saini on 2025-01-26 at 13:25

@angstonautti mulle kaikki hoitajat on puhunu semmosel uwu haluuks pehmolelun oo ihan lötköpötkönä kohta nipsuttaa <:3 -kielellä kun oon kertonu et neulat pelottaa

=> More informations about this toot | More toots from sainigma@mastodontti.fi

Written by aura s on 2025-01-26 at 13:26

@sainigma puhuispa mullekin 🥺

=> More informations about this toot | More toots from angstonautti@mastodontti.fi

Written by saini on 2025-01-26 at 13:30

@angstonautti joo kyl kaikilla pitäis olla oikeus lässytyksen kohteena olemiseen.. herättää kyl silleen tosi monimutkasia tunteita ku se kuitenkin yhistyy negatiiviseen tapahtumaan

=> More informations about this toot | More toots from sainigma@mastodontti.fi

Written by Jonna on 2025-01-26 at 15:00

@sainigma @angstonautti Toi on kyllä omituista. Mulle ei oo koskaan sanottu mitään, kun oon katsonut poispäin. Joskus olen toki siinä tilanteessa sanonut, että en pelkää neuloja, mutta en tykkää katsoa, kun se lävistää ihon. Ja se on ollut niistä ihan ok.

=> More informations about this toot | More toots from snailkane@piipitin.fi

Written by hanna🌱 on 2025-01-26 at 15:42

@snailkane @sainigma @angstonautti

Heh mulle taas on sanottu et kato poispäin ku oon kattonu pistämistä 😁

=> More informations about this toot | More toots from hanna@mementomori.social

Proxy Information
Original URL
gemini://mastogem.picasoft.net/thread/113894832037746530
Status Code
Success (20)
Meta
text/gemini
Capsule Response Time
267.692684 milliseconds
Gemini-to-HTML Time
1.6865 milliseconds

This content has been proxied by September (3851b).