Ακούς εκεί, ναζί...?!? Έλα μπαναγιαμο, πέφτω από τα σύννεφα.🤡
=> More informations about this toot | More toots from Utopia@kafeneio.social
@Utopia καλέ αυτιστικός είναι, το είπε η Βίβιαν και κάνει κάποιες κινήσεις χωρίς να σημαίνουν τίποτα, καρδούλες έστελνε
=> More informations about this toot | More toots from baskin@kafeneio.social
@baskin από ποτέ το ζιγκ χάιλ αποτελεί στερεοτυπική κίνηση αυτιστικού?🤔
@Utopia δεν ξέρεις εσύ, οι φιλελέδες σαν την Βίβιαν είναι μορφωμένοι άνθρωποι, διαβάζουν Σώτη και Ράμφο.
@baskin ναι ρε γμτ, δεν είμαι άριστη, πού να ξέρω από αυτά?
@Utopia Τα έλεγε η Αρβελέρ που είναι και σεβάσμιο πρόσωπο και διανοούμενη γενικής αποδοχής, ότι δεν έχετε περάσει διαφωτισμό.
@baskin η Αρβελέρ ρε συ τον έχει περάσει σε real time @Utopia
=> More informations about this toot | More toots from sakiscartoons@kafeneio.social
@sakiscartoons @baskin @Utopia
χαχαχαχαχαχαχαχα 😂 😂 😂 😂 😂
=> More informations about this toot | More toots from electric_knife@kafeneio.social
@sakiscartoons δεινόσαυρος του διαφωτισμού @Utopia
@baskin @sakiscartoons Αρβελέρ ο T-Rex του Διαφωτισμού.😝
@Utopia @baskin ρε δε ντρέπεστε,λέτε την Ελένη σαύρα;
=> More informations about this toot | More toots from sakiscartoons@kafeneio.social
@sakiscartoons @baskin λένε πως οι κότες είναι απόγονοι του T-Rex, αλλά σαμπως είμαι παλαιοντολόγος για να ξέρω...
@Utopia ποτέ δεν ξέρεις,εγώ ακόμα ανακαλύπτω τριτοτέταρτα ξαδέρφια @baskin
@Utopia @baskin σόρρυ, αλλά αν μου το λέγανε μπροστά μου κάτι τέτοια για το ναζιστικό χαιρετισμό, θα τους άρχιζα στις φάπες.
=> More informations about this toot | More toots from getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
@getimiskon @baskin @Utopia
Οσο προλαβαινουμε, φαπες, Γκετι μου. Δυστυχως τον ηπιαμε
=> More informations about this toot | More toots from electric_knife@kafeneio.social
@electric_knife όχι μία φορά φάπα, αλλά δύο.
Μία για το ξέπλυμα του ναζί, και άλλη μία γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη των αυτιστικών ατόμων (είμαι κι εγώ ένα από αυτά, οπότε λογικό και επόμενο να με κάνει να βγάζω αφρούς)
@baskin @Utopia
=> More informations about this toot | More toots from getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
@getimiskon @baskin @Utopia
Μωρέ δεν έχω πρόβλημα στο καθεαυτο νούμερο των φαπων. Δεν πα να τους βαράμε μέχρι να λιώσουν οι πάγοι, απλά πιστεύω ότι μας έχει μείνει λίγος καιρός. Θα παίξει μαύρη περίοδος σε πολλά επίπεδα. Τώρα το πόσο θα κρατήσει, δεν ξέρω αλλά εικάζω ότι δεν θα είναι εύκολα για πολύ κόσμο
@electric_knife @getimiskon @baskin συμφωνώ σε όλα. Και για τις φάπες μέχρι να σβήσει ο ήλιος και για το ότι έρχονται δύσκολοι καιροί...😕
=> More informations about this toot | More toots from Utopia@kafeneio.social This content has been proxied by September (3851b).Proxy Information
text/gemini