Zapnu na Prima News Partii. Po třech minutách blekotání Bureše, televizi vypínám. To je strašný co mele, no nebudu si kazit oběd.
=> More informations about this toot | More toots from archos@mastodon.arch-linux.cz
@archos
To je dietní pořad, protože 🤮😄
=> More informations about this toot | More toots from amarok@mastodonczech.cz
@amarok @archos no já se vyhejbám primě obecně. Jak v telvizi tak na internetu. #hnojomet
=> More informations about this toot | More toots from vitex@f.cz
@vitex @amarok Jo to i já, jen někdy si pouštím Partii, abych se potrestal 😀
=> More informations about this toot | More toots from archos@mastodon.arch-linux.cz
@vitex @amarok @archos Já se obecně vyhejbám televizi. Má to pozitivní vliv na moji psychickou pohodu. 😄
=> More informations about this toot | More toots from Razemix@mamutovo.cz
@Razemix No po dnešním zážitku, tě asi budu následovat 😀
@vitex @amarok
@Razemix @vitex @amarok @archos já taky. Úplně jsem si tak odvykl na ten zával reklamama a už to teď nedávám když si ji zas po dlouhé době pustím.
=> More informations about this toot | More toots from stepan@skorpil.cz
@stepan @Razemix @amarok @archos
No já jsem takhle naposledy zkouknul celý film jak Borat prodával dceru, ale každých deset minut filmu koukat na 5 minut reklam sledování značně ztěžovalo. Vzal jsem to ale jako takovou exurzi do světa ve kterém žijí normální lidé.
=> More informations about this toot | More toots from vitex@f.cz
@amarok To je fakt děs ten člověk.
@archos Myslim, že je tady mezera na trhu - potřebujem VHSkera, kterej bude dělat reakční videa živě, když už to umíme.
Dám pade na ko-fi tomu, kdo se do toho pustí! 😁
=> More informations about this toot | More toots from schmaker@schmaker.eu
@schmaker To není špatný nápad 🤔😀
@archos Jdeme na kolo, ne?
=> More informations about this toot | More toots from pavelkout@mastodonczech.cz
@pavelkout já ještě bohužel ne, pořád to není ono 😏
=> More informations about this toot | More toots from archos@mastodon.arch-linux.cz This content has been proxied by September (ba2dc).Proxy Information
text/gemini