«Bridged» ακκάου από άλλες πλατφόρμες, ψεύτο φεντερέιτεντ ή μη, αν όχι να τα κάνω mute, σίγουρα δεν θα ασχοληθώ να πατήσω like, πόσο μάλλον να κάνω boost. Καταρχάς ούτε που θα το δει ο άλλος το interaction από εδώ και το μόνο που εξυπηρετεί η γέφυρα που έχει κάνει είναι να λέει «από εκεί είναι η κουλ/σωστή πλατφόρμα, ελάτε». Και επειδή καμιά από τις «φτερωτές» πλατφόρμες δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο, δεν θα ενισχύσω αυτό το υποφαινόμενο μήνυμα. Απευθείας ποστ από την πηγή αν αφορά είδηση.
=> More informations about this toot | More toots from antones_mp@kafeneio.social
@antones_mp@kafeneio.social για το bird.makeup ισχύουν αυτά που λες, πάντως για το bridgy fed (bluesky), αν έχεις κάνει κι εσύ bridged τον fedi λογαριασμό σου, φαίνονται like/απαντήσεις κλπ, δεν λειτουργεί τέλεια αλλά υπάρχει interaction.
=> More informations about this toot | More toots from panos@electricrequiem.com
@panos αν απαντήσεις το βλέπει;
=> More informations about this toot | More toots from antones_mp@kafeneio.social
@antones_mp@kafeneio.social ναι αμέ, έχω κάνει διαλόγους με άτομα από bluesky.
=> More informations about this toot | More toots from panos@electricrequiem.com
@antones_mp@kafeneio.social Απλά πρέπει να έχεις κάνει bridged τον λογαριασμό σου, κάνοντας follow στο @bsky.brid.gy@bsky.brid.gy
Έχει υπόψη ότι περνάνε απέναντι μόνο τα public posts, πχ το unlisted που έκανες τώρα δεν θα πέρναγε.
Αντίστροφα, αν δεν θέλεις να βλέπεις καθόλου ποστ από bluesky, κάνεις block το domain bsky.brid.gy
@antones_mp αυτό, το γεγονός ότι ρε φίλε, αν θες έλα εδώ να τα γράψεις, αλλιώς τί; Και για μένα που έχω κι από κει λογαριασμό, αν ήθελα, θα σε ακολουθούσα και θα φαβαρα εκεί
=> More informations about this toot | More toots from Otinanai@kafeneio.social
@Otinanai δεν ξέρω πως το προσεγγίζει καθένας το θέμα αλλά εντελώς προσωπικά αν είχα γέφυρα με δίπλα θα ήταν για να πω έμμεσα στους δίπλα ότι «ξέρετε, υπάρχει και αυτός εδώ ο σέρβερ που ίσως είναι καλύτερη επιλογή». Από την άλλη κατανοώ και το ζήτημα ότι όταν κάνεις πολιτικές τοποθετήσεις καλό είναι να έχεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερο και από πολλές πλευρές, κοινό, οπότε υπάρχει μια έξτρα χρησιμότητα στην γέφυρα.
@antones_mp λίγο "πελατειακό" μοιάζει αυτό 🤔. Βέβαια έτσι κι αλλιώς αυτό με το following που υπάρχουν λογαριασμοί με πολλούς ακολούθους και ελάχιστους που οι ίδιοι ακολουθούν, πελατειακό μου κάνει
=> More informations about this toot | More toots from Otinanai@kafeneio.social
@Otinanai για τους 50/1500 είναι όντως πελατειακό. Αλλά εγώ αναφερόμουν σε πιο «ισορροπημένα» ακκάου. 😅
@antones_mp@kafeneio.social @Otinanai@kafeneio.social έχει κάποιο νόημα να αυξηθεί η ορατότητα του φέντιβερς νομίζω. Όχι απο άποψη πελατείας αλλά από άποψη χτισίματος μιας κοινότητας που να χει διάρκεια γιατί αν ποστάρει μόνο η πσυ ας πούμε κάποια στιγμη θα βαρεθείτε 🤭.
=> More informations about this toot | More toots from sang_froid@electricrequiem.com
@antones_mp δίκοπο μαχαίρι αλλά συμφωνώ αρκετά.
=> More informations about this toot | More toots from specktator_@kafeneio.social
@specktator_ ναι, ισχύει και το ζήτημα του να μην καταλήγουμε σε κλειστές φούσκες. Ξύπνησα, στραβά μωρέ κι εσύ, τι θες τώρα; 😝
@antones_mp ξύπνησες εσύ στραβά και γω όχι; Τι σκατά πάει λάθος...
=> More informations about this toot | More toots from specktator_@kafeneio.social This content has been proxied by September (ba2dc).Proxy Information
text/gemini