Βλεπω μια νεα καουμποικη σειρα, εχω πατησει παυση και διαβαζω για τους μορμονους. Οσο διαβαζω για τη πιστη τους για την οργανωση της εκκλησιας τους και για το πως ειναι σημερα τοσο πιο βαθια πεφτω στη λαγουδοτρυπα!
Τι'ναυτοι ρε! xD
=> More informations about this toot | More toots from norshgaath@kafeneio.social
@norshgaath ω ναι
=> More informations about this toot | More toots from baskin@kafeneio.social
@baskin ρε φιλε, περα απο τις παπατζες και τα ολα θεοκρατικα ψιψιψινια τους, εχουν ριζωμενο στη πιστη τους το υποχρεωτικο 10% tithe προς την εκκλησια!
ΤΙ ΤΡΕΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΗΝΑ ΡΕ ΣΕΙΣ!
=> More informations about this toot | More toots from norshgaath@kafeneio.social
@norshgaath@kafeneio.social έχω μια γνωστή. Δεν μιλάει και παάαρα πολύ για αυτό, να σου πω δεν έχω δει τόσες παραξενιές όσο με μάρτυρες του ιεχωβά. Αν έχω καταλάβει καλά υπάρχει μια ιεραρχία στην οποία ανεβοκατεβαίνεις ανάλογα, αυτή είχε χωρίσει κάποια στιγμή και κατέβηκε.
=> More informations about this toot | More toots from sang_froid@electricrequiem.com
@sang_froid να σου πω την αληθεια, παλια ειχα την εντυπωση πως γιεχωβαδες και μορμονοι ειναι ιδια φαση. Βεβαια ιδια φαση ειναι στη τελικη, αλλα οι μορμονοι μου φαινεται ειναι πιο "business friendly" :P
@norshgaath@kafeneio.social τα ιδια σκατά βασικά όλες οι θρησκείες, εκμετάλλευση, παραμύθι, ανούσιες απαγορεύσεις αλλά σε κάποιες υπάρχει και αυτή η μυστικότητα και καλά για τους λιγους κι εκλεκτούς.
=> More informations about this toot | More toots from sang_froid@electricrequiem.com
@sang_froid νταξει εγω δε τα τσουβαλιαζω ολα, πχ ριχνω ρισπεκτ στην θεολογια της απελευθερωσης/εξεγερσης της λατινικης αμερικης αλλα και κατα τοπους κηρυγματα στην λατινικη αμερικη αλλα και την ευρωπη.
Τετοια κηρυγματα, oπως του καλλιστου γουεαρ και του οσκαρ ρομερο πχ, με κανουν να ξεχωριζω τις φασεις
@norshgaath@kafeneio.social δεν γνωρίζω να σου πω την αλήθεια.
=> More informations about this toot | More toots from sang_froid@electricrequiem.com This content has been proxied by September (ba2dc).Proxy Information
text/gemini