Před 9 lety jsem odeslal 226 USD do #Indiegogo kampaně na #router #Turris Omnia. Router stále úspěšně slouží, a věřím, že ještě dlouho sloužit bude – a bude stále aktualizovaný 💪
(Tehdy jsem ještě netušil, že se o pár let později stanu také součástí tohoto skvělého projektu 😁 @turris)
https://www.indiegogo.com/projects/turris-omnia-hi-performance-open-source-router#/
=> More informations about this toot | More toots from aikencz@f.cz
@aikencz
A mně stále slouží modrý Turris. 😃
Už několikrát jsem zvažoval výměnu za Omnii, ale on stále slouží. Je to až neuvěřitelný.
@turris
=> More informations about this toot | More toots from brabitom@f.cz
@brabitom @aikencz @turris mám to taky tak
=> More informations about this toot | More toots from multi_flexi@mastodon.social
@multi_flexi @brabitom @aikencz @turris když se tu tak sešli nadšení uživatelé. Občas se mi na Omnii stane, že přestane fungovat WiFi, nejčastěji to poznám na mobilu. Někdy na notebooku, někdy se nepřipojí ani jedno zařízení v domácnosti. Ty síťové po kabelu běží v pohodě. Zachrání to jen restart, pak je to třeba 2 týdny ok a pak se to zas opakuje.
Nemáte někdo tip, kde hledat problém?
=> More informations about this toot | More toots from tatageek@witter.cz
@brabitom @aikencz @turris jo, stejny problem... :D Chtel jsem koupit novej, ale von porad jede jako nezmar a byl za korunu... tomu se fakt blbe konkuruje. :)
=> More informations about this toot | More toots from The_ERROR@witter.cz
@aikencz @turris také bych rád pořídil turris, ale nemá 5g sim modul a tak se zatím vyřadil ze hry :(
=> More informations about this toot | More toots from zeleznypa@witter.cz
@zeleznypa @turris Má 😎
https://www.discomp.cz/turris-omnia-5g-kit_d127623.html
=> More informations about this toot | More toots from aikencz@f.cz
@aikencz @turris Domácnost mám taky připojenou k internetu přes Omnii z indiegogo. Nový router tenkrát nahradil modrý Turris 1.1..
Ten taky ještě slouží, ale už jen jako switch+wifi AP ve vnitřní síti.
Už ale bedlivě sleduju co přijde dál, protože modrý turris bude potřeba nahradit až mu skončí podpora.
=> More informations about this toot | More toots from stepan@skorpil.cz This content has been proxied by September (3851b).Proxy Information
text/gemini