Pajungiau eglutės lemputes prie išmanios rozetės (Ledvance WiFi Plug). Nustačiau kada išjungti ir išjungti -- nebereikės iš lovos keltis.
Esu gan skeptiškas visoms smart home technologijoms -- kuo kompleksiškesnis daiktas, tuo daugiau gedimų.
Nu bet žiauriai patogu. Dar matau kiek kainuoja man tos eglutės lemputės :) Reiks pergalvoti požiūrį.
Namas ne laivas, čia nėra drėgmės, vibracijos, smūgių -- mažiau ir gedimų.
[#]SmartThings
=> More informations about this toot | More toots from arbusis@river.group.lt
kaip ir buvo galima prognozuoti, p. Andriulis , per kosmoso čakras suveikus algoritmams, būtent šiandien, po mano tooto, rašo longread apie smart home -- https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02BeCD4tCKdkzJNHQwVsJ2qJyMLXG8QikZxSDQdi5czceprFhTdKcx3Zjhtn9vVt2ml&id=706067035
@arbusis kai Andriulio banko sąskaitą per kinišką shelly ir siurblį ištuštins ŠKorėjos hakeriai, galės rašyti naują longreadą.
=> More informations about this toot | More toots from dominykas@fosstodon.org
@arbusis arba kai namas sudegs, nes visi pigūs alibabiniai žaislai yra fire hazard.
@dominykas na jis labiau apie senukus, ne aliexpress kalbėjo. mano išmani rozetė iš senukų, nebrangi, vokiška.
@arbusis didelė dalis to ką pardavinėja Senukai yra tik laipteliu aukščiau už Alibabą.
@dominykas žinau. bet ne viskas. ir Andriulis apie tai. nemaža dalis neva kokybiškų brangių dalykų yra pervertinta.
@arbusis daug tiesos, tik ne Andriuliui apie brangius pervertintus dalykus kalbėt 😁
Turiu namie ir KNX. Taip, brangu. Taip, pervertinta. Taip, šiek tiek konceptualiai atsilieka, o diegėjai irgi gyvena XX a. mąstymu. Bet kai jungiau su neKNXiniais bevieliais išmanumais rudenį aplinkos ir Kalėdų apšvietimą, tai vertinau tai, kad KNX šiaip jau labai gerai veikia. O vat Kalėdų ir aplinkos stuffą vis reikia krapštyt bent kartą per mėnesį nes vis kas nors ne taip...
@dominykas tikrai ne jam 🤣
aš iš savo sferos/patirties. in general kokybė=kaina, nes brangiau nuo inžinerijos, žaliavos iki gamybos, tiekimo.
bet neretai lazda perlenkiama ir to paties fabriko varžtas senukuose kainuos 1€, pilies uosto parduotuvėje -- 10€.
čia tik iliustracinis pavyzdys kaip kartais kainos užlenkiamos. kur tik reikia sertifikatų -- išvis kosmosas.
@dominykas @arbusis Shelly yra bulgarai, gaminami EU. Jais pasitikiu labiau nei bet kokio kito brando įrenginiais. Jei bijoma hakeriu - atjungi nuo shelly cloud 🤷🏻♂️
=> More informations about this toot | More toots from oleksey@mas.to
@oleksey @arbusis buvau šventai įsitikinęs, kad eilinis Šenženo stebuklas 🤔 jaučiu su Sonoff supainiojau.
Aš pats pasirinkau BleBox, ir juos į atskirą vlaną, be ryšio į išorę ir pasiekiamus tik iš HomeAssistant vakar pabaigiau daryt.
=> More informations about this toot | More toots from dominykas@fosstodon.org This content has been proxied by September (3851b).Proxy Information
text/gemini