Diky @archos jsem poridil pixel 8 a rovnou jsem instaloval GrapheneOS. Prechod z iOS byl v pohode. Velka spokojenost .
=> More informations about this toot | More toots from Kankys@mastodon.arch-linux.cz
@Kankys @archos jak je to s kompatibilitou appek z androidu?
=> More informations about this toot | More toots from bajker@mastodon.pirati.cz
@bajker Za několik let jsem neměl žádný problém. Aplikace lze instalovat i pomocí Google Play, který je bezpečně v sandboxu. @Kankys
=> More informations about this toot | More toots from archos@mastodon.arch-linux.cz
@archos @Kankys
Diky. A co se tyce „penezek“, a bankovnictví, tak všechno bezpečnostně cajk? v ramci možností?
=> More informations about this toot | More toots from bajker@mastodon.pirati.cz
@bajker Bankovní aplikace v pohodě, krom Revolutu. Nejdou platby s mobilem. Já mám Garmin hodinky, tak to ani nepotřebuji. Jde i Android Auto.
@Kankys
=> More informations about this toot | More toots from archos@mastodon.arch-linux.cz
@archos @Kankys ok, tak mobilem platim denně 😃
@bajker Tak to já naštěstí nepotřebuji. :-)
@Kankys
@archos @Kankys no jo, ze přiznávám nenosit u sebe nic kromě klíčů a mobilu je pro mě zkrátka at příliš pohodlné a vyhovuje to i mé hlavě, která peněženku furt někde zapominala 🙈😃
@bajker Já to chápu. Já mám konto v Německu a využívám Revolut.
Bohužel od poslední aktualizace, se nelze do aplikace Revolutu přihlásit. Tak mám dva telefony.
Nebudu machrovat, dost to ve mně cuká se vrátit, ke klasickému androidu. 😀😀
@Kankys
=> More informations about this toot | More toots from archos@mastodon.arch-linux.cz This content has been proxied by September (ba2dc).Proxy Information
text/gemini