Ancestors

Toot

Written by ander on 2024-12-24 at 23:43

Поросив гопоту зробити код для клавіатури, якимось дивом воно навіть скомпілювалось без проблем, тож я залив його в плату, я в душі не їбу шо воно почало нажимати, але ше до того як я зрозумів шо шось не так, відкрилось 218 калькуляторів і наїбнувся десктоп Лінукса (всмислі робочий стіл перестав реагувати на все, поки я все не позакривав)

Мене це так розвеселило шо аж досі віжкашлюється

Думаю треба ще раз підключити для тесту

=> View attached media

=> More informations about this toot | More toots from ander_hominem@social.kyiv.dcomm.net.ua

Descendants

Written by ander on 2024-12-24 at 23:50

Їбать я угараю))

Короче прикол в тому, шо сам по собі код працює, кнопки клавіатури реально нажимаються, просто після першого ж наимання, воно починає відкривати калькулятори зі швидкістю 50шт за секунду

Може цей ґеймпад і хуйова клавіатура, але прекрасний девайс для тролінгу

=> More informations about this toot | More toots from ander_hominem@social.kyiv.dcomm.net.ua

Written by ander on 2024-12-25 at 00:26

Схоже шо причина в тому, шо він неправильно написав функцію відпускання клавіші, і навіть не вказав затримки нажаття, через шо воно просто нажимало клавішу охуліард разів, а Лінукс чогось думав шо я таким чином хочу відкрити калькулятор

Коли я в нього спитав про це, він сказав те про шо я подумав, втім норм фікса так і не надав

Шо цікаво, при створенні пайтон кода, в цій частині він мав схожі проблеми

Тому тут треба буде прописувати багато вручну і лишати йому тіки базові тести і помилки

=> View attached media

Written by Viktor Tokariev 🇺🇦 on 2024-12-28 at 22:19

@ander_hominem можна розбіндити клавішу, яка відкриває калькулятор

=> More informations about this toot | More toots from victor_tokarev@twiukraine.com

Written by ander on 2024-12-29 at 05:39

@victor_tokarev та нє, це багато роботи) так то я навіть не знав шо така клавіша існує

Proxy Information
Original URL
gemini://mastogem.picasoft.net/thread/113710454175854935
Status Code
Success (20)
Meta
text/gemini
Capsule Response Time
263.695362 milliseconds
Gemini-to-HTML Time
1.471282 milliseconds

This content has been proxied by September (3851b).