Поросив гопоту зробити код для клавіатури, якимось дивом воно навіть скомпілювалось без проблем, тож я залив його в плату, я в душі не їбу шо воно почало нажимати, але ше до того як я зрозумів шо шось не так, відкрилось 218 калькуляторів і наїбнувся десктоп Лінукса (всмислі робочий стіл перестав реагувати на все, поки я все не позакривав)
Мене це так розвеселило шо аж досі віжкашлюється
Думаю треба ще раз підключити для тесту
=> More informations about this toot | More toots from ander_hominem@social.kyiv.dcomm.net.ua
Їбать я угараю))
Короче прикол в тому, шо сам по собі код працює, кнопки клавіатури реально нажимаються, просто після першого ж наимання, воно починає відкривати калькулятори зі швидкістю 50шт за секунду
Може цей ґеймпад і хуйова клавіатура, але прекрасний девайс для тролінгу
=> More informations about this toot | More toots from ander_hominem@social.kyiv.dcomm.net.ua
Схоже шо причина в тому, шо він неправильно написав функцію відпускання клавіші, і навіть не вказав затримки нажаття, через шо воно просто нажимало клавішу охуліард разів, а Лінукс чогось думав шо я таким чином хочу відкрити калькулятор
Коли я в нього спитав про це, він сказав те про шо я подумав, втім норм фікса так і не надав
Шо цікаво, при створенні пайтон кода, в цій частині він мав схожі проблеми
Тому тут треба буде прописувати багато вручну і лишати йому тіки базові тести і помилки
@ander_hominem можна розбіндити клавішу, яка відкриває калькулятор
=> More informations about this toot | More toots from victor_tokarev@twiukraine.com
@victor_tokarev та нє, це багато роботи) так то я навіть не знав шо така клавіша існує
=> More informations about this toot | More toots from ander_hominem@social.kyiv.dcomm.net.ua This content has been proxied by September (3851b).Proxy Information
text/gemini