Ancestors

Toot

Written by Luboš Račanský on 2024-11-29 at 22:39

Nejsem žádný petrol head, ale po prvních dvou dílech seriálu Senna jsem naprosto nadšený, je to takový sportovní doják! https://www.csfd.cz/film/1517517-senna/recenze/ Jo a kdo jste ještě neviděl, tak si doplňte #film Rivalové.

=> More informations about this toot | More toots from banterCZ@witter.cz

Descendants

Written by Jan Korbel 🐧 on 2024-11-30 at 09:15

@banterCZ Současná F1 mě moc nezajímá (mnohem raději WRC), ale F1 z té doby to je jiná...

=> More informations about this toot | More toots from jackc@kompost.cz

Written by Miroslav Buček 🌳 on 2024-12-01 at 09:20

@jackc @banterCZ Jo F1 z té doby je fakt jiná. Umírali tam lidi jak na běžícím pásu ani nezastavili závod. Vyhrál jeden, za ním půl minuta mezera, potom ostatní dostali kolo, nejhorší dvě kola. Moc velká zábava to nebyla, na rozdíl od například letošní naprosto fantasticky našlapané sezóny.

=> More informations about this toot | More toots from miroslavbucek@mastodonczech.cz

Written by Jan Korbel 🐧 on 2024-12-01 at 09:44

@miroslavbucek @banterCZ Ano bylo to mnohem nebezpečnější, ale IMHO mnohem svobodnější z hlediska vývoje, strategií nebo možností pilotů. A to se mi na té době líbí.

V porovnání s tím je to teď hlavně drill a byznys, tak to vidím já. (Ale o letošní sezóně nic nevím, takže ji nehodnotím.)

=> More informations about this toot | More toots from jackc@kompost.cz

Written by Miroslav Buček 🌳 on 2024-12-01 at 12:31

@jackc @banterCZ Rozumím, ale bohužel technologie pokročily tak, že nemít pravidla, tak by žádný člověk v tom kokpitu nevydržel. Mimochodem, formula = pravidlo. Takže vždy to bylo o pravidlech.

=> More informations about this toot | More toots from miroslavbucek@mastodonczech.cz

Proxy Information
Original URL
gemini://mastogem.picasoft.net/thread/113568641979996957
Status Code
Success (20)
Meta
text/gemini
Capsule Response Time
271.531542 milliseconds
Gemini-to-HTML Time
0.682175 milliseconds

This content has been proxied by September (ba2dc).