Хай пробачить мені ДТЕК, але я збираюся вмикати потужний прилад.
=> More informations about this toot | More toots from noctilua@social.noleron.com
Це не буде швидко, але могло бути й гірше.
=> More informations about this toot | More toots from noctilua@social.noleron.com
Почитав трохи про продуктивність гри, мені зараз дуже страшно (гпу семирічної давнини).
Востаннє в мене таке було коли виходила ГТА5 (GTX650 момент). На диво, тоді гралося досить непогано, навіть не довелося аж надто ужиматися.
@noctilua перепрошую, а шо такий кіпіш з того Сталкеру, в чому його цінність? Його розробили українці, чи він забанений для рашки, чи ще щось?
=> More informations about this toot | More toots from michael@social.net.ua
@michael 15 років чекали на реліз, і таки випустили в умовах війни. А ще це крута AAA українська гра, на яку чекали в усьому світі, і в якій є українське озвучування, і нема кацапської (в першій частині все було навпаки).
А ще, кацапи нав'язували думку, що нікому вона не потрібна окрім країн колишнього СНД, а тепер їх на пляшку посадять, якщо куплять гру або завантажать піратку, бо таким чином вони гратимуть в русофобію і підтримають ЗСУ.
@noctilua
=> More informations about this toot | More toots from zen@social.net.ua
@zen@social.net.ua @michael@social.net.ua @noctilua@social.noleron.com
Вони вже хочуть продавати її, убрати усе те, що їм не подобається
русня, що з їх взяти, тільки б воровати й вміють
=> More informations about this toot | More toots from CakesTwix@shkey.cakestwix.com
@CakesTwix десь сьогодні читав про їх бажання замінити українську музику на кацапську і все тому подібне. Нічого іншого від орків я не очікував, але головне весь цивілізований світ знатиме, що це гра створена українцями, і насолоджуватиметься українськими піснями в ній. Менше сумнівів буде щодо того, що українці не кацапи.
@noctilua @michael
@zen @CakesTwix @michael
Маючи досвід з Аномалі та наборами музики сумнівного походження, вони втулять туди Шуфутінского та Бутирку.
@zen @CakesTwix @michael
Вони замінили музику на Шуфутінского і Бутирку -> https://social.noleron.com/@alexwak/113543542905183270
@noctilua @zen @CakesTwix @michael
Я ще сьогодні побачив, що вони переклали озвучку за допомогою ШІ і синтезатора голосу. Це ж наскільки треба себе не поважати, щоб ні перед чим не зупинятись, аби тільки пограти у гру твого ворога :catpolite:
=> More informations about this toot | More toots from L2xUXvNo@social.net.ua
@L2xUXvNo @noctilua @CakesTwix @zen навпаки, це ж яку треба мати самоповагу та рівень націоналізму, щоб не грати у гру, озвучену чужою мовою, а заморочитись і перекласти будь-якою ціною!
Малороси до сих пір на ринку продають клавіатури з літерою "ьі". І автомобілі, і пралки російською купують, бо "аби їхало", "аби прало". Ніякої поваги до себе!
=> More informations about this toot | More toots from michael@social.net.ua
@michael @CakesTwix @noctilua @zen
Ну не знаю. Гра, яка тупо знущається з тебе, якщо ти кацап, - і ти лізеш у неї, щоб переробити її виключно для себе, бо всім іншим буде похер... Таке собі.
А у нас уже давно заборонено продаж побутових товарів без української локалізації. Навіть продукція РФ повинна бути локалізованою, щоб потрапити на наш ринок.
А що стосується клавіатур, то так, був дуже здивованим, коли побачив у продажу клавіатури з буквою "ьі". Думав, що їх вже давно немає. Правда, зазвичай поряд з ними є такі ж клавіатури, але з українською локалізацією, тому тут питання власної культури.
@L2xUXvNo @michael я б навіть сказав, що гра прямо сцить в очі кацапам, навіть якщо вони в неї не грають, або грають із заміненою озвучкою. Бо хто не грає, той чекав 15 років, і тепер вимушений удавати, що гра забагована і нікому у світі не цікава. А хто грає, той все одно бачитиме на текстурах українську мову, не розумітиме що там написано, але точно знатиме, що то саме українська. І це, хоча б частково, але дає тріщину в кацапській пропаганді стосовно української мови, яка начебто "діалект російської, і тому її не треба вивчати, там все і так зрозуміло".
@CakesTwix @noctilua
@zen @CakesTwix @michael @noctilua
У мене є таємне сподівання, що в сюжеті зашиті якісь приколи над кацапами або відсилки до таких приколів або висміюється їхня імперскість або щось на кшталт такого. Бо, примітром, моди на старі сталкери, де висміюються і принижуються "хахли", я бачив.
@L2xUXvNo вони так не тільки в сталкері роблять, а в будь-якій грі, де розробник в сліпу довіряє якості перекладу. Це треба себе не поважати, щоб замість того, щоб зануритись в світ створений розробником гри, обирати викривлений кацапами світ, де головна тема якщо не другорядна, то хоча б поряд із темою кацапа як надлюдини над всіма іншими народами.
@CakesTwix @michael @noctilua
=> More informations about this toot | More toots from zen@social.net.ua This content has been proxied by September (ba2dc).Proxy Information
text/gemini