Ancestors

Written by Jan on 2024-11-21 at 10:46

Jak používáte RSS? Co do čtečky taháte? Jak to efektivně využít? Nikdy jsem si k tomu nenašel cestu, ale chtěl bych to zase jednou zkusit.

=> View attached media

=> More informations about this toot | More toots from Jann@mastodonczech.cz

Toot

Written by Jan on 2024-11-21 at 14:43

@vitsoft @archos @jan @martinkroul @Ralfeek @babaq

Děkuji všem za tipy. Pokud máte i nějaké doporučení ohledně toho, co sledovat (něco obecného, co může zaujmout kdekoho), budu rád.

Zdeňku @archos, zkoumám možnost odběru facebookové stránky a narazil jsem na RSS-bridge. Nevíš k tomu něco, popř. nemáte rozjetou vlastní instanci nebo tak?

Descendants

Written by Archos :distros_arch: :matrix: on 2024-11-21 at 18:23

@Jann RSS-Bridge umožňuje vytvářet RSS kanály z webových stránek, které je standardně nenabízejí. Měli jsme to na serveru, ale nějak nebyl zájem o to. Není problém, to přidat, jestli bude zájem.

@vitsoft @jan @martinkroul @Ralfeek @babaq

=> More informations about this toot | More toots from archos@mastodon.arch-linux.cz

Written by Jan on 2024-11-21 at 18:31

@archos @vitsoft @jan @martinkroul @Ralfeek @babaq Ano, to je ono. A mělo by to zvládnout i veřejné FB stránky? Jak tak čtu tady ty odpovědi, možná by o to někdo zájem měl.

Written by Martin Kroul on 2024-11-21 at 18:41

@Jann @archos @vitsoft @jan @Ralfeek @babaq Taky bych nejspíš využil. 👍

Ale i bych rád rozšířil počet odebíraných kanálů, takže jestli máte tipy, sypte to sem. 😏😇

=> More informations about this toot | More toots from martinkroul@mastodonczech.cz

Written by Jan Dytrych🇨🇿🇺🇦 on 2024-11-21 at 20:08

@martinkroul @Jann @archos @vitsoft @Ralfeek @babaq taky bych vyzkoušel 👍

=> More informations about this toot | More toots from jan@social.dytrych.cloud

Written by Archos :distros_arch: :matrix: on 2024-11-22 at 07:22

@jan Českých mostů, je tam minimum. Pokud potřebujete přidat most, musí se vytvořit ph. soubor a ten soubour udržovat, na to čas nemám. Už toho mám až až :-))

Ale o víkendu, aplikaci přídám na server.

@martinkroul @Jann @vitsoft @Ralfeek @babaq

=> More informations about this toot | More toots from archos@mastodon.arch-linux.cz

Written by Jan on 2024-11-22 at 08:16

@archos @jan @martinkroul @vitsoft @Ralfeek @babaq Jo tak tomu já už zas nerozumím. 🤷

Written by Archos :distros_arch: :matrix: on 2024-11-22 at 08:34

@Jann Jen to není přidávat vlastní zdroje úplně jednoduché. @jan @martinkroul @vitsoft @Ralfeek @babaq

Written by Archos :distros_arch: :matrix: on 2024-11-22 at 08:37

@Jann @jan @martinkroul @vitsoft @Ralfeek @babaq Pošlu vám přihlašovací údaje do DM. Tak můžete zkoušet :-)) Kdyby někdo potřeboval RSS čtečku dejte vědět. :-))

Written by Archos :distros_arch: :matrix: on 2024-11-23 at 07:10

@jan Přidal jsem ještě aplikaci pro ukládání, organizaci a čtení článků, kdyby někdo měl zájem. https://hedgedoc.arch-linux.cz/s/gP2NwW4hc#

@martinkroul @Jann @vitsoft @Ralfeek @babaq

Written by Jan on 2024-11-23 at 07:45

@archos @jan @martinkroul @vitsoft @Ralfeek @babaq Zatím jsem zkoušel rozchodit ten most z Facebooku, ale pro jakoukoli stránku mi to hází chybu.

Written by Martin Kroul on 2024-11-23 at 22:08

@archos @jan @Jann @vitsoft @Ralfeek @babaq

A... Wallabag 🤔 Díky, dlouho jsem po něm pokukoval...🙏

=> More informations about this toot | More toots from martinkroul@mastodonczech.cz

Written by Martin Bodlák 💙💛 on 2024-11-21 at 18:32

@archos @Jann Upřímně - na RSS používám dedikovanou aplikaci, nečtu je v rámci sociálních sítí. Proč? Když mi uteče pár dní na sockách, neřeším to, ale u zdrojů, které sleduju, by mi asi zmeškané články chyběly.

@vitsoft @jan @martinkroul @Ralfeek

=> More informations about this toot | More toots from babaq@mastodonczech.cz

Proxy Information
Original URL
gemini://mastogem.picasoft.net/thread/113521471135476978
Status Code
Success (20)
Meta
text/gemini
Capsule Response Time
351.531984 milliseconds
Gemini-to-HTML Time
3.391947 milliseconds

This content has been proxied by September (3851b).