Trochę to irytujące że odnalazłem (nie bez trudu) jakieś swoje miejsce na mastodonie żeby mieć spokój po tłiterowym jazgocie, a bez przerwy czytam o jakimś bluskaju, na który przenoszą się ludzie z tłitera, żeby jazgotać w tych samych gówno-tematach: polityka, dziennikarze, polityka, polityka, polityka, Tusk.
Serio?
=> More informations about this toot | More toots from Raskolnikow@101010.pl
@Raskolnikow i tak Silni Razem którzy przenoszą się na Bluesky wrócą na Twittera, bo na Bsky nie ma pisowców
=> More informations about this toot | More toots from mkljczk@fediverse.pl
@Raskolnikow spróbuj filtry ustawić - może ci to trochę nerwów oszczędzi
=> More informations about this toot | More toots from brawnybunkbedbuddy@mastodon.world
@brawnybunkbedbuddy Też pomyślałem, ale ludzie są pomysłowi - wymyślają takie określenia, że mi braknie miejsca. I tak już mam piłka, formuła, gry, polityka, Barbiee - we wszystkich odmianach. Tak mi się zdawało...
=> More informations about this toot | More toots from Raskolnikow@101010.pl
@Raskolnikow no niestety, trzeba je czasem aktualizować dodając nowe zwroty - szkoda, że nie ma jakiegoś ficzera który by bezpośrednio z postów po słowach filtry aktualizował... tylko, że to by była już przesada 🫠
mi zaczęły wbudowane filtry języków szwankować i np. arabski przepuszczają
=> More informations about this toot | More toots from brawnybunkbedbuddy@mastodon.world This content has been proxied by September (3851b).Proxy Information
text/gemini