Ancestors

Toot

Written by Raskolnikow :verified: on 2024-11-17 at 06:31

Trochę to irytujące że odnalazłem (nie bez trudu) jakieś swoje miejsce na mastodonie żeby mieć spokój po tłiterowym jazgocie, a bez przerwy czytam o jakimś bluskaju, na który przenoszą się ludzie z tłitera, żeby jazgotać w tych samych gówno-tematach: polityka, dziennikarze, polityka, polityka, polityka, Tusk.

Serio?

=> More informations about this toot | More toots from Raskolnikow@101010.pl

Descendants

Written by mikołajczyk, podobno on 2024-11-17 at 07:08

@Raskolnikow i tak Silni Razem którzy przenoszą się na Bluesky wrócą na Twittera, bo na Bsky nie ma pisowców

=> More informations about this toot | More toots from mkljczk@fediverse.pl

Written by brawnybunkbedbuddy on 2024-11-17 at 12:20

@Raskolnikow spróbuj filtry ustawić - może ci to trochę nerwów oszczędzi

=> More informations about this toot | More toots from brawnybunkbedbuddy@mastodon.world

Written by Raskolnikow :verified: on 2024-11-17 at 12:30

@brawnybunkbedbuddy Też pomyślałem, ale ludzie są pomysłowi - wymyślają takie określenia, że mi braknie miejsca. I tak już mam piłka, formuła, gry, polityka, Barbiee - we wszystkich odmianach. Tak mi się zdawało...

=> More informations about this toot | More toots from Raskolnikow@101010.pl

Written by brawnybunkbedbuddy on 2024-11-17 at 12:37

@Raskolnikow no niestety, trzeba je czasem aktualizować dodając nowe zwroty - szkoda, że nie ma jakiegoś ficzera który by bezpośrednio z postów po słowach filtry aktualizował... tylko, że to by była już przesada 🫠

mi zaczęły wbudowane filtry języków szwankować i np. arabski przepuszczają

=> More informations about this toot | More toots from brawnybunkbedbuddy@mastodon.world

Proxy Information
Original URL
gemini://mastogem.picasoft.net/thread/113496888763736845
Status Code
Success (20)
Meta
text/gemini
Capsule Response Time
271.637879 milliseconds
Gemini-to-HTML Time
0.728862 milliseconds

This content has been proxied by September (3851b).