Ζωγράφισα πάλι.😜
Κολοκυθόσουπα με καρότο+λίγο πράσο+κρεμμύδι και κουνουπίδι.
=> More informations about this toot | More toots from Dana_Gaki@mastodon.online
@Dana_Gaki αν και έφαγα τις μελιτζάνες παπουτσάκια (με φέτα ψημένη επάνω τους), θα χτύπαγα ένα πιάτο για επιδόρπιο έτσι όπως την κόβω.
=> More informations about this toot | More toots from baskin@kafeneio.social
@baskin Ωω γιαμ! Έλα κερνάω!
=> More informations about this toot | More toots from Dana_Gaki@mastodon.online
@Dana_Gaki Μόλις γίνω εφοπλιστής και έχω δικό μου καράβι, θα έρθω, έχω κόψει τον καφέ όπως έχει προτείνει η Καθημερινή και θα επενδύσω άμεσα.
@baskin Σωστόστ.
@Dana_Gaki ναι και το τοστ βοηθάει στην εξοικονόμηση και το επενδυτικό πλάνο, αλλά μόνο ένα την ημέρα, το έχουν πει και στις ειδήσεις, με τρία τόστ τρώει όλη η οικογένεια.
@baskin Εγώ επειδή είμαι σπάταλη και δεν φροντίζω για το οικονομικό μου μέλλον, λέω να πάω να φτιάξω τον δεύτερο καφέ της ημέρας τώρα.
@Dana_Gaki έχω πιει ήδη δύο το πρωί αλλά τους βάζω στα έξοδα της εταιρείας στο γραφείο, στο σπίτι ξέμεινα... πρέπει να πάω να πάρω...
@baskin Τςτςτς δεν γίνεται προκοπή έτσι.
=> More informations about this toot | More toots from Dana_Gaki@mastodon.online This content has been proxied by September (3851b).Proxy Information
text/gemini