Ancestors

Toot

Written by ⊢≪ Noctilua ≫⊣ on 2024-10-29 at 15:10

Просто маленький heads-up користувачам Мастодонів. Масто ріже дописи.

Цей допис має 11 прикріплених зображень.

Життєвіший приклад це японські художники, які роблять дописи своїх робіт, де на 5+ позиціях також додають якийсь хентай власного виробництва. Ви поширете цей допис, бо побачите некомейдів, і не здогадуватиметесь про інші зображення в дописі. Ваші ж підписники з інших платформ подумають, що ви збоченці.

Досі спостерігав таку болячку лише у Мастодону. Плерома та Акома показують допис повністю, так само Шаркі, Міскі + форки, очевидно Піксельфед. Цікаво, як до цього підходять Редит-подібні платформи.

Тепер думаю, і насправді не знаю, як інші платформи ладнають із кількістю зображень понад ліміту платформи. Не можу навіть перевірити, бо досі ніде не зустрічав платформ, які дозволяють прикріпити понад 16ти зображень на допис.

Тепер перевірив і знаю, як інші платформи ладнають із отим шо я там написав. Акома, Плерома та Шаркі показують усі прикріплення і згортають допис. Перевірено на цьому дописі -> https://pl.m0e.space/notice/AnVCyprPcC33Jba5iq (містить 40 прикріплень).

=> View attached media | View attached media

=> More informations about this toot | More toots from noctilua@social.noleron.com

Descendants

Written by ⊢≪ Noctilua ≫⊣ on 2024-10-29 at 15:24

Отже перевірив, маю дві новини:

=> View attached media | View attached media

=> More informations about this toot | More toots from noctilua@social.noleron.com

Written by qugalet :ua_tryzub: :tsukasasleeping: on 2024-10-29 at 17:59

@noctilua я не впевнений, але 120 файлів я можу прикріпити, відповідне налаштування не знайшов

=> View attached media

=> More informations about this toot | More toots from qugalet@pl.m0e.space

Proxy Information
Original URL
gemini://mastogem.picasoft.net/thread/113391346327569825
Status Code
Success (20)
Meta
text/gemini
Capsule Response Time
266.359327 milliseconds
Gemini-to-HTML Time
1.693216 milliseconds

This content has been proxied by September (ba2dc).