Digitalizace stavebního řízení je velká téma, které se hodně přetřásalo médiích v posledních týdnech. @keddie na konferenci OpenAlt přiblíží jak digitalizace probíhala. Ve druhé přednášce pak shrne kam se posunul egovernment za poslední tři roky.
Přijďte se na něj podívat v sobotu 2. listopadu na OpenAlt.
=> More informations about this toot | More toots from openalt@mastodon.social
@openalt @keddie Tak hlavně ji nahrát, protože sobota mi z rodinných důvodů na OpenAlt nevyjde a tuto bych moc rád taky viděl (stejně bude tak plno, že se tam všichni nedostanou).
=> More informations about this toot | More toots from michal@spondr.cz
@michal @openalt @keddie
Budeme se snazit co pujde, ale muze se pokazit asi milion veci (selhat kamera, zvuk, obsluha neco podela, bude vypadek pripojeni, ...)
Osobne jsem se zarekl, ze online streamy ani zaznamy nebudu resit, protoze by mi z toho praskla hlava ;-D
=> More informations about this toot | More toots from jmlich@fosstodon.org
@jmlich @michal @openalt @keddie já taky spoléhám na záznam, tak držím palce ať to dopadne...
=> More informations about this toot | More toots from stepan@skorpil.cz
@jmlich @openalt @keddie Chápu. Ale přijde mi, že většinou se záznamy daří.
=> More informations about this toot | More toots from michal@spondr.cz
@michal @openalt @keddie
Ja kdyz vidim kolik je kolem toho starosti a jak slozity ukol to je (sehnat techniku, tu rozumne pripojit, proskolit obsluhu) a jak punkove se to dela (skoleni lidi bude zrejme na posledni chvili a bude to stat na jednom nebo dvou lidech), tak mam obavu, ze to nedopadne dobre..
=> More informations about this toot | More toots from jmlich@fosstodon.org This content has been proxied by September (ba2dc).Proxy Information
text/gemini