Przygoda ze studiowaniem już tyle lat temu, a listy z wydziałów dalej przychodzą...
[#]JustActivistThings
=> More informations about this toot | More toots from harce@mastodon.social
Obijałem się przy eksmisji Zaczynu i zmarnowałem szanse na równoległą sprawę w kolejnym wydziale karnym... Gotta catch them all!
Co najmniej kilkadziesiąt rozpraw ze stosownymi kosztami przez ostatnich 5 lat. W 20 lat już nawet nie wiem ile.
Uniewinnieniami i umorzeniami mógłbym ścianę wytapetować i dalej jestem niekarany mimo starań warszawskiej poluicji i ordo jurnis... Moje koszta nieproporcjonalne do kosztów państwa, ale po co komu to wszystko?
Uszanowanko dla broniącego mnie mecenasa.
@szpila a może by tak przyznawać Złotą albo Czarną Szpilę za obskoczenie wszystkich wydziałów, albo podobne osiągnięcia? Ceremonia przyznania takiej nagrody brzmi jak materiał na dobrą imprezę benefitową 😃
Tylko coponiektóre panie z Essą trzeba by powstrzymać od nieuczciwej konkurencji przez nazbyt proaktywne podejście do tematu.
@harce możemy cię mianować oficjalnym bazo-wypełniaczem, bo same byśmy w życiu nie ogarnęły wszystkich sygnatur, wydziałów i rozdziałów do konkursu xD
=> More informations about this toot | More toots from szpila@mastodon.social
@szpila nie macie na to wszystko jakiejś bazy danych? 🤯
@harce po co zbierać coś kto ktoś kiedyś mógłby użyć przeciwko ludziom :)
=> More informations about this toot | More toots from szpila@mastodon.social
@szpila no chyba trochę jest tak, że władze i wszystko co jest się w stanie pod nie podpiąć (ordo) już mają lepsze bazy...
=> More informations about this toot | More toots from harce@mastodon.social This content has been proxied by September (3851b).Proxy Information
text/gemini