Μιχάλης Καμπριάνης Ιουν 1998
Αυτό κι αν είναι έκπληξη, ε; Αναγκαστήκαμε να βγάλουμε το 5ο τεύχος τώρα, καθυστερημένο όπως φαίνεται. Λάθος υπολογισμός, κακό timing, όταν ήρθαν τα άρθρα υπήρχαν πολλές δουλειές κλπ κλπ.
Μάλλον το Magaz θα αλλάξει μορφή. Μία σκέψη είναι να μην είναι σταθερά περιοδικό (μήπως και έχουμε καταφέρει να το βγάλουμε ποτέ στην ώρα του;) αλλά να ανανεώνεται κάθε φορά που έρχεται ένα άρθρο. Αυτό βέβαια ξεφεύγει από τον αρχικό μας σχεδιασμό, αλλά ίσως να είναι ο μόνος τρόπος να επιβιώσει.
Σε αυτό το τεύχος, έχουμε πολλά άρθρα για τους νέους χρήστες. Είδαμε ότι υπάρχει "ζήτηση" και αποφασίσαμε να την ικανοποιήσουμε: Έχουμε λοιπόν, μία παρουσίαση του SuSE Linux από τον Φώτη Γεωργάτο. Το SuSE Linux είναι μία γερμανική προσπάθεια για ένα Linux το οποίο θα έιναι εύκολο στην εγκατάσταση και ταυτόχρονα μπροστά στην τεχνολογια.
Έχουμε και ένα άρθρο για τις ρυθμίσεις του X-ISP, του πολύ καλού προγράμματος του Δημήτρη Μπούρα για dialup σύνδεση με έναν ISP. Θεωρείται, το καλυτερο πρόγραμμα για εύκολη συνδεση στο Internet, αφήστε δε που είναι και ελληνικό!!!
Ο Παναγιώτης Βρυώνης, μετά το άρθρο του στο RAM, επιστρέφει και στο Magaz με το γνωστό Linux Zone 2.
Ο Ευριπίδης Παπακώστας και η Βούλα Σανιδά, ξέκλεψαν λίγο χρόνο από τα της ίδρυσης του Hellug και μας έστειλαν οδηγίες για το IP Masquerading. Πολύ καλό και χρήσιμο άρθρο...
Έχουμε τέλος και το σταθερό πλέον άρθρο από τον φίλο μας το "γιατρό",
Υπάρχει όπως πάντα βέβαια και η στήλη της αλληλογραφίας[1], αρκετά περιορισμένη και αυτή, λόγω του χρόνου που λέγαμε στην αρχή, και για άλλους λόγους που θα διαβάσετε εκεί...
Μετά από πολλά παράπονα (δικαιολογημένα όλα), η αρχική σελίδα πλέον είναι εύκολα αναγνώσιμη και από text-browsers (lynx). Συγνώμμη για την καθυστέρηση αυτού, πιαστήκαμε λίγο αδιάβαστοι.
Ζητάμε για άλλη μία φορά συγνώμμη για την καθυστέρηση, και ευχόμαστε καλη ανάγνωση...
=> Αρχική Σελίδα This content has been proxied by September (ba2dc).Proxy Information
text/gemini